Sunt licentiat in Jurnalism și am lucrat mulți ani ca fotoreporter dar, mai presus decat orice, pot spune ca sunt un autodidact. Am fost la diverse workshop-uri si cursuri, am si tinut eu unele, dar ceea ce am invatat din toate este ca de baza este sa lucrezi, sa experimentezi si sa te perfectionezi.

orice proiect reusit incepe cu a intelege foarte bine subiectul, nevoia; abia apoi urmeaza gasirea solutiei potrivite si in functie de aceasta se alege unghiul de abordare cel mai potrivit; aproape de fiecare data, calea cea mai buna este simplitatea dar este, paradoxal, cel mai greu de atins.

Am avut onoarea sa lucrez la o multime de proiecte cu si pentru companii importante precum: Parlamentul European, Vodafone, BCR, Marsh, F64 Studio, ING Bank, Zentiva, Canon Romania, Tamron Europe, RSA Cosmos, MCannPR, BrainUP, Arctic, Oricum, Colina Motors, Scoala de Valori, Johnson Controls, Biomedica, Interasig Broker, Zorile Store si lista poate continua…

Pe scurt, proiectele in care am fost sau sunt implicat se pot incadra in 3 categorii:

FILM

Productii video, documentare si/sau corporate, proiecte web, videoclipuri sau scurt metraje, in full HD. Sunt unul dintre cei care au sustinut inca de la inceput ideea “de neconceput” ca se pot face filme pe camerele foto profesionale si folosesc DSLR-urile cu succes pentru productii multimedia (foto+video+audio). 

FOTOGRAFIE

Fotografie documentara, portret, fotografie de eveniment, fotoreportaj, fotografie comerciala, tururi virtuale, timelapse sau fotomontaje. Sunt stiluri sau genuri de fotografie pe care le abordez de multi ani, dar cel mai interesant lucru ramane sa am ocazia sa fac mereu ceva nou, provocator.

COMUNICARE VIZUALĂ

Cu peste 10 ani in domeniul comunicarii, am o variata experienta in: layout, concept grafic, identitate vizuala, tehnica tipografica, branding si marketing. Pana la un punct, filmul, fotografia si grafica au in comun faptul ca elementele de compozitie trebuie asezate corespunzator pe un suport media.